Kääpä

Kääpä-valaisin on kooltaan 50 x 40 x 32 cm (L x S x K) ja siihen on integroitu Led-valaistus. Sen valon kirkkautta ja valon väriä on mahdollista säätää. Ohjaus tapahtuu Casambi-ohjausjärjestelmän avulla, joka kommunikoi bluetoothin avulla. Valojen säätäminen itsessään tapahtuu Casambi-sovelluksella, joka on ilmainen. Sovellus toimii sekä Android -että iOS -älylaitteissa, jota voidaan käyttää niin älypuhelimissa, älykelloissa ja tableteissa. Kääpä voidaan myös suoraan liittää jo olemassa olevaan Casambi valaistusjärjestelmään.

Valaisin on tehty Konto akustiikkalevystä, joka on valmistettu 80 % pintaturpeesta ja 20 % polyesteristä. Turvelevyilllä on M1-luokitus, joka tarkoittaa että se on vähäpäästöinen. Ne eivät myöskään homehdu eivätkä haise ja mitä parasta ne on helppo pitää puhtaana.

Akustiikkalevyn värin nimi on talvi, joka kuvastaakin hyvin sen valkoisen huurteista pintaa. Käävän loistava muotoilu yhdistettynä akustiikka materiaaliin tekee siitä myös erittäin tehokkaan akustiikka elementin. 

Valaisinta voidaan käyttää pöytänä, joten se sopii hyvin esim. eteiseen tai vaikkapa makuuhuoneeseen yöpöydäksi. Tai sitten se soveltuu näyttäväksi sisustuselementiksi.

Kääpä toimii loistavasti tehostamaan tavallisten, suorien akustiikkalevyjen toimintaa sen lähettyvillä. 

Perusvärinä on kuvissa näkyvä talvi, mutta voimme toimittaa pöydän kaikissa RAL-värikartan väreissä. Muista ilmoittaa haluamasi väri ostotilauksen yhteydessä tai ilmoita meille sähköpostitse riikka.heinonen@rmhdesign.fi

595,00 €


Katso video pöydästä: